Chcete pronajmout svou nemovitost?

Ať už se jedná o byt, pozemek, kancelář, dům nebo komerční prostory jako jsou kanceláře, výrobní haly nebo sklady, rádi se ujmeme všech nezbytných kroků k jejich úspěšnému pronájmu. Prvním krokem je schůzka u nemovitosti a její obhlídka. Pak je možné stanovit s ohledem na danou nemovitost i trh cenu pro rychlý pronájem nebo cenu pro pomalý pronájem. 

Uvědomujeme si zejména, jak zásadní je najít slušné nájemníky, kteří budou dodržovat nájemní smlouvu i zásady dobrých mravů. Na základě dohody s pronajímateli provádíme také selekci vhodných nájemníků, které pak pronajímatelům předkládáme. Vedle jednotlicých pronájmů spolupracujeme také s developery a majiteli více nemovitostí, kterých zajištujeme stálou obsazenost dané nemovitosti.

 

Hledáte nemovitost k pronájmu?

Jako makléři, kromě našich oficiálně nabízených realit  zastupujeme k pronájmu nemovitosti, u kterých si klienti nepřejí jejich plošnou propagaci a raději preferují cílené nalezení nájemce. Stejně tak dostáváme do nájemců zadání najít určitou nemovitost za určitou cenu a mi se pak snažíme, pokud to trh dovoluje, vyjít i těmto přáním vstříct. Je pro nás vždy dobré vědět o jakou nemovitost v jaké lokalitě máte zájem.

Investice v Severních Čechách

Byty v Severních Čechách v současné době patří mezi nemovistosti s nadprůměrně rychlou návratností investice. Malým a středním investorům z celé ČR nabízíme tyto služby:

  • Vyhledání vchodných nemovitostí v Ústí nad Labem, Štětí, Mostu, Košťanech, Teplicích, Duchcově, Bílině, Oseku, Proboštově, Krupce a přilehlých oblastech a obcích.
  • Konzultace ke specifikům investic do družstevních bytů u konkrétních bytových družstev
  • Pomoc se zafinancováním
  • Vyhledání vhodných nájemníků pro pořízené byty
  • Zajišťování obsazenosti bytů

 

Hledáte nájem nebo chcete nemovitost pronajmout? Napište nám. Rádi vám pomůžeme.

Masivní inzerce Exportujeme na